Over ons bedrijf:

   het begin:

naambord van ons bedrijf
In 2005 ben ik begonnen met het hoveniersbedrijf onder de naam Bakker Tuin Adviesbureau. Na jarenlang tuinen te hebben aangelegd kwam in 2010 het idee om een lang gekoesterde droom uit te voeren. Het bouwen van een pipowagen. We hebben een chassis gekocht en zijn gewoon begonnen. Het resultaat was de groen-witte wagen die wij nu nog gebruiken als showmodel. Mensen waren enthousiast over het eindresultaat en zo is het idee ontstaan om, naast ons hovenierswerk, ook pipowagens te gaan bouwen. Langzamerhand kreeg het bouwen van wagens de overhand met als gevolg dat we nu alleen nog maar wagens bouwen. Het assortiment en de mogelijkheden werden uitgebreid en de werknaam werd aangepast naar Pipowagens op Maat. In 2012 zijn we met het bedrijf verhuisd naar de Eemlandhoeve, waar we de mogelijkheid kregen om onze bedrijfsactiviteiten nog beter uit te voeren en onze wagens te kunnen presenteren.

  Ervaring

laadstroomregelaar
Gedurende de jaren nam de ervaring toe en gingen we steeds meer op zoek naar duurzame materialen om in en rondom onze wagens te gebruiken. De noodzaak om na te denken over het milieu en een leefbare schepping voor ons, maar ook onze kinderen, drong zich steeds meer op. Het toepassen van hout in zijn puurste vorm werd steeds meer een doel en dat vind je nu dan ook in alle wagens terug. Ondertussen werden de toepassingen in de wagen steeds uitgebreider. ik noem hier verschillende mogelijkheden:

  • Composttoilet
  • Sanitaire ruimtes met douche of bad
  • Led verlichting en USB aansluitingen
  • Keukens met inbouwapparatuur
  • Zonnestroom
Het aantal uitdagingen is nog enorm en wij staan overal voor open.

Iemand zei eens:


Je wordt er blij van als je er naar kijkt" Misschien wel het mooiste compliment wat we hebben gekregen. En dat is ook wat we proberen te brengen met onze wagens. Een stukje blijheid zoals je dat uit je kindertijd herinnert. Toen geluk nog heel gewoon leek en je te klein was om je zorgen te maken. Toch was vroeger niet alles beter. We hebben de wagens dan ook aangepast aan de eisen van deze tijd. 


onze wagen achteraanzicht